Podijeli:
Podijeli:
Podijeli:

Ugostiteljski obrt Gavran je smješten u Starom Slatniku, na raskrižju putova između Nove Gradiške, Požege i Slavonskog Broda. Kompleks obuhvaća nekoliko objekata od kojih se ističe restoran “Bonsai”, moderno uređeno i prostrano odmorište na kojemu se, uz ponajbolje gastronomske specijalitete možete opustiti i zabaviti.

Kapaciteta 200 sjedećih mjesta, “Bonsai” nudi mogućnost održavanja domjenaka, karmina, rođendana, svatova, poslovnih sastanaka i drugih prigoda po iznimno povoljnim cijenama. Osim prostranosti, ugodnog ozračja i vrhunskog osoblja, naš restoran odlikuje i bogata gastronomska ponuda s posebnim naglaskom na jelima iz slavonskog kraja. Osim njih, u ponudi imamo pizze iz krušne peći, gotova jela i jela sa roštilja, riblja jela i brojne deserte, kao i čitav niz raznih drugih specijaliteta.

Sve što Vi trebate učiniti je posjetiti nas ili kontaktirati, a mi ćemo se potruditi i u potpunosti ispuniti Vaše želje ili organizirati Vaš događaj na vrhunskom nivou.

Podijeli:

Primarna djelatnost udruge je pružiti stanovnicima općine što jeftiniji pristup neograničenom internetu putem mrežne infrastrukture koju smo godinama razvijali i unapređivali.

Podijeli:
Podijeli:

Proizvodnja kruha; proizvodnja svježih peciva, slastičarskih proizvoda i kolača – proizvodnja kruha; proizvodnja svježih peciva, slastičarskih proizvoda i kolača

Podijeli:
Podijeli:
Podijeli:
Podijeli:
Veličina fonta
Kontrast