Dobro došli!

Podijeli:

Dobro došliDobro došli na novu web stranicu Općine Brodski Stupnik. Ovdje ćete od sada moći naći sve vijesti bitne za našu općinu, izvješća sa sjednica, obavijesti o javnim radovima, natječaje, izvješća o radu i projektima općine a nadam se da će se i lokalne udruge i klubovi uključiti te objavljivati vijesti koje se tiču njihovog rada (mogu se javiti meni na cile.sb@gmail.com).

Tu je i Zid na kojem možete postaviti pitanja općinskim službenicima (koji će se potruditi odgovoriti), oglasiti se, pohvaliti se, žaliti se. Nadam se da će Zid oživjeti kao općinska virtualna oglasna ploča, knjiga žalbe, knjiga gostiju, zid za grafite i mjesto na kojem možete izreći svoje mišljenje da ga i drugi čuju – a možda i pjesmu koju ste sklepali dok ste sinoć slušali kišu kako lupa po prozoru…

Slobodno komentirajte i reagirajte na članke – načelnik i drugi općinski namještenici će pratiti i sudjelovati u svim konverzacijama kako bi pomogli stanovnicima naše općine koliko god je to u njihovoj moći.

Naravno, molim da sva komunikacija bude pristojna i kulturna.

Stranica je poklon Općini Brodski Stupnik od Udruge BSWireless. Izrađena je u WordPress CMS-u uz korištenje Atahualpa teme. Hosting je na serveru Makromedie.

Autor i administrator: Dražen Klisurić, fotografije: Goran Matanić