OPG Zubić

Podijeli:

O kupinovom vinu proizvedenom u Brodskom Stupniku

Kupinovo vino obitelji Zubić

Umirovljenička obitelj Ivana i Nade Zubić  iz Brodskog Stupnika, 2008. godine odlučila je uzgojiti kupinu sa ciljem proizvodnje kupinova vina za  potrebe svoje obitelji, djece i unuka – a i prijatelja dobronamjernika.

Za početak smo zasadili, na svom obiteljskom gospodarstvu, kupinu sorte Thorne Frie. Obradu i zaštitu osmišljavali smo sami, a bazirali smo se najviše na prirodna sredstva zaštite koprivom, gavezom i sličnim.

Kupinjak obitelji Zubić

Trud se isplatio. Urod je bio više nego očekivan. Prema svom ukusu proizveli smo desertno kupinovo vino koje je prema laboratorijskoj analizi u Osijeku sadržavalo sve potrebne elemente.

Povratne informacije kušatelja našeg kupinovog vina bile su odlične što nam je dalo poticaja da proširimo uzgoj kupine.

U svemu imamo veliku potporu unuka Ivana koji obožava svježe kupine ali i vino.

Proizvodnju vina smo legalizirali upisnikom i registracijom kao OBITELJSKO POLJOPRIVREDNO GOSPODARSTVO  ZUBIĆ – Za proizvodnju vina od kupina.

Kupinovo vino možete kušati u OPG Zubić, Stjepana Radića  73  u Brodskom Stupniku i po želji kupiti u staklenoj ambalaži od 0.20 l, 0.50 l, 0.75 l i od 1.00 litre.

Desertno vino od kupina obitelji Zubić iz Brodskog Stupnika

Pakujemo i poklon pakete po potrebi.

Sa svojim proizvodom želimo sudjelovati u turističkoj ponudi naše općine, županije i šire. Za potrebe pojedinaca, turističkih grupa – posebice škola – omogućujemo vidjeti kupinjak te dati izvjesne informacije uz kušanje vina.

Kontakt telefon 035 427 317,  Ivan Zubić