Izmjene dijela stolarije na objektu Sportskog doma u Starom Slatiniku

Podijeli:

Izmjenom dijela stolarije na objektu Sportskog doma u Starom Slatiniku nastavljen je niz aktivnosti koje provode vrijedni članovi udruge NK Svačić.

Ove godine je već renovirano krovište objekta, izgrađena je tribina, kao i novi popratni sadržaji koji su potrebni za zadovoljavanje svih tehničkih uvjeta za odigravanje nogometnih utakmica.

Ove godine je Općina iz svog proračuna za navedeno osigurala oko 160.000,00 kn, ali to bi bilo nedostatno da nije bilo entuzijazma članova kluba i njihovog angažmana kroz volonterski rad i osiguravanje sredstava za realizaciju navedenog i potrebnog za funkcioniranje kluba!

Za svaku pohvalu i primjer kako je potrebno graditi partnerski odnos između Općine i udruga kako bi zajednički unaprijedili kvalitetu života u lokalnoj zajednici!

Naravno, potrebno je spomenuti veliki broj uključenih članova u NK Svačić koji postižu zavidne rezultate i u natjecanjima te su seniori trenutno vodeća momčad 2.ŽNL-Centar, a posebno treba naglasiti kvalitetan rad sa mladima i djecom!