Javni poziv za podnošenje zahtjeva za isplatu jednokratne naknade redovnim studentima

Podijeli:

Tekst javnog poziva (PDF): Javni poziv za studente

Obrazac zahtjeva (DOCX): Zahtjev za isplatu naknade studentima

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Preuzmite dokument [516.05 KB]


INFORMIRANJE PODNOSITELJ/ICA ZAHTJEVA

U skladu sa zahtjevima iz  članka 13. Uredbe (EU) 2016/797 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka), te kako bi se ostvarila poštena i transparenta obrada osobnih podataka osobama se pružaju sljedeće informacije:

VODITELJ OBRADE  je  Općina Brodski Stupnik, Stjepana Radića 117, 35 253 Brodski Stupnik,

OIB:92052545477, telefon/fax: 035/427-137, e-mail: opcina-brodski.stupnik@sb.t-com.hr, zastupan po načelniku Goranu Jeliniću.

SLUŽBENIKA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA možete kontaktirati na sljedeće načine:

Stjepana Radića 117, 35 253 Brodski Stupnik

szop@opcina-brodski.stupnik.hr

035/427-137

SVRHA OBRADA

Osobne podatke prikupljene podnesenim zahtjevom  i dokazima o ispunjavanju uvjeta obrađuju se u svrhu ostvarivanja prava na jednokratnu naknadu za troškove studiranja redovnim studentima s područja općine Brodski Stupnik koji prvu put upisuju I., II., III., IV., V. i VI. godinu studija na visokoškolskim ustanovama na području Republike Hrvatske.

PRAVNA OSNOVA

Osnova za obradu je Odluka o dodjeli jednokratnih naknada za troškove studiranja redovnim studentima sa područja Općine Brodski Stupnik („Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije“ broj 32/2019).

PRIMATELJ OSOBNIH PODATAKA

Voditelj obrade nije u obvezi proslijediti osobne podatke.

TREĆE ZEMLJE ILI MEĐUNARODNE ORGANIZACIJE

Voditelj obrade ne prenosi osobne podatke  trećoj zemlji ili međunarodnoj organizaciji.

RAZDOBLJE POHRANE

Podaci se čuvaju trajno.

Osobama koje ne ostvare pravo, preslike dokumenata biti će vraćene po završetku natječaja, odnosno iste se neće pohranjivati.

OSTVARIVANJE PRAVA OSOBA

Osoba ima pravo na pristup svojim osobnim podacima, ispravak netočnih podataka i brisanje bespravno spremljenih osobnih podataka. Osoba  svoja prava ostvaruje podnošenjem zahtjeva za ostvarivanje prava ispitanika. Obrasci zahtjeva dostupni su kontaktiranjem službenika za zaštitu podataka. Osobe se mogu detaljnije upoznati sa politikom privatnosti u Općini Brodski Stupnik putem web stranice: www.brodsko-stupnik.hr

PRAVO NA PODNOŠENJE PRIGOVORA NADZORNOM TIJELU

Nadzorno tijelo  u Republici Hrvatskoj odgovorno za praćenje primjene Opće uredbe o zaštiti podataka kako bi se zaštitila temeljna prava i slobode pojedinaca u pogledu obrade i olakšao slobodan protok osobnih podataka  je Agencija za zaštitu osobnih podataka, Martićeva 14, 10 000 Zagreb, e- pošta: azop@azop.hr  Osoba ima pravo podnošenja prigovora nadzornom tijelu.

PRUŽANJE OSOBNIH PODATAKA

Pružanje osobnih podataka iz obrasca je uvjet za ostvarivanje prava. Posljedica odbijanja pružanja osobnih podataka je nemogućnost ostvarivanja prava i isplate naknade.