Kupinovo vino dostupno za kušanje u mini kušaonici OPG-a Zubić

Podijeli:

Kušaonica kupinovog vina OPG Zubić

U želji da našim kupcima i posjetiteljima približimo naš proizvod – kupinovo vino, uredili smo na Obiteljskom poljoprivrednom imanju mini kušaonicu kupinovog vina i drugih proizvoda od kupine.

Na ovaj način pružamo mogućnost kušanja te prezentiramo način pakovanja, bilo da je za osobnu potrošnju ili je za poklon. Ukoliko je proizvod namijenjen za poklon raspolažemo sa prikladnom ambalažom izrađenom od eko materijala-ručni rad. Od naših vjernih kupaca imamo izuzetno pozitivne povratne informacije o kakvoći vina što nas čini sretnim proizvođačima i daje nam poticaj za daljnji rad.Kušaonica kupinovog vina OPG Zubić

OPG ZUBIĆ član je LAG-a Posavina, Klastera “Slavonska košarica”, Klastera “Zemlja plemenita” u čemu vidimo i osjetimo mogućnost edukacije,zajedničkih nastupa na sajmovima i manifestacijama a što u konačnici doprinosi obogaćivanju turističke ponude naše Općine,županije i šire.

Kušaonica kupinovog vina OPG Zubić

Svojim vjernim kupcima, posjetiteljima i prijateljima želimo SRETAN USKRS sa željom da sebe svoje najmilije, pored ostalog, obraduju poklonom domaće, obiteljske proizvodnje – kupinovim vinom i ostalim proizvodima od kupine.

Obitelj Ivan i Nada Zubić