Nacrt “Strategije razvoja Općine Brodski Stupnik”

Podijeli:

Općina Brodski Stupnik krenula je u izradu Strategije razvoja Općine Brodski Stupnik za razdoblje 2015. – 2020. koja je ključni strateški razvojni dokument Općine.

Izrađen je nacrt Strategije razvoja Općine 2015.- 2020. koja predstavlja relevantnu podlogu za planiranje budućeg razvoja, strateških projekata i programa do 2020. godine.

Dokument je izrađen od strane CTR-a Slavonski Brod a bit će podloga i osnova za nominiranje projekata Općine, privatnih poduzetnika i OPG-ova za EU izvore financiranja projekata. Kako bi dali svoj doprinos u pogledu definiranja potencijala, ciljeva i prioriteta budućeg razvoja općine, Općina Brodski Stupnik poziva sve zainteresirane (sve mještane, sve pravne subjekte, poduzetnike, institucije javnog i privatnog sektora, ukratko sve one koji na bilo koji način sudjeluju u životu općine) da svojim sudjelovanjem, kroz konstruktivne primjedbe i prijedloge, pripomognu još kvalitetnijoj izradi konačnog dokumenta.

U prilogu se nalazi nacrt Strategije razvoja Općine Brodski Stupnik za razdoblje od 2015. do 2020. godine u svrhu javne rasprave te dokument nije u finalnom obliku i podložan je doradama.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Preuzmite dokument [2.25 MB]