Otvoren natječaj za financijsku podršku građanskim akcijama “Naš doprinos zajednici”

Podijeli:

„Slagalica“ – zaklada za razvoj lokalne zajednice sa sjedištem u Osijeku raspisala je danas, 15. rujna 2016. godine, natječaj za financijsku podršku građanskim akcijama Naš doprinos zajednici.

Od ove godine prijave na natječaj se podnose putem mrežne stranice financijskepodrske.hr, a detaljne informacije i upute o načinu prijave možete pronaći u dokumentu Upute za prijavitelje.

Na natječaj se mogu prijaviti jednokratne akcije isključivo kroz udruge, zaklade i ustanove (škole, vrtići, domovi umirovljenika i drugi) registrirane u RH u kojima se aktivnosti pokreću od strane same organizacije/institucije ili zainteresirane skupine građana koje djeluju u ili pri toj organizaciji/instituciji.

Visina financijske podrške je do 13.000,00 Kn, a broj podrški koji će se dodijeliti je do 15 podrški.
Rok za prijavu na natječaj je 15. listopada 2016. godine. Riječ je o petnaestom po redu natječaju za građanske akcije s područja 5 županija Slavonije: Vukovarsko-srijemska, Osječko-baranjska, Brodsko-posavska, Požeško-slavonska i Virovitičko-podravska županija. Sredstva koja će biti dodijeljena kroz ovaj natječaj osigurava Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva sukladno “Proširenom Decentraliziranom modelu financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj”.

VAŽNO! Skrećemo pozornost neprofitnim ustanovama koje se namjeravaju prijaviti na ovaj natječaj da za potrebe registracije na sustav financijskepodrske.hr obavezno pogledaju DODATNU UPUTU.

Datum objave Programsko područje Rok prijave
15.09.2016. Naš doprinos zajednici 15.10.2016.

NATJEČAJ:

• Tekst natječaja (PDF)

DOKUMENTI ZA PRIJAVU:

• Upute za prijavitelje
– Upute za prijavitelje (PDF)

• Obrasci
– Opisni obrazac (DOC)
– Obrazac proračuna (XLS)
– Obrazac životopisa (DOC)

– Izjava o Izjava o nepostojanju i izbjegavanju dvostrukog financiranja (DOC)

OSTALI DOKUMENTI:

• Obrazac za procjenu (PDF)
• Primjerak ugovora (PDF)
• Pravilnik za dodjelu sredstava (PDF)

• Legenda 1 uz opisni obrazac (DOC)
• Legenda 2 uz opisni obrazac (DOC)