Poziv na prijavu iskaza interesa za upis u vrtić u općini Brodski Stupnik

Podijeli:

Poštovani roditelji-mještani Općine Brodski Stupnik,
obavještavamo vas da uskoro sa radom u prostoru uređenog objekta tzv. „Stare općine“ na adresi Stjepana Radića 37, Brodski Stupnik, po prvi puta u povijesti naše Općine vrata otvara vrtić.

Prostor koji smo rekonstruirali i opremili EU sredstvima kao igraonicu, prilagodili smo za potrebe provedbe vrtića za dobnu skupinu djece od navršene 3.godine do polaska u školu.

Molimo sve zainteresirane roditelje da do 04.svibnja 2020.godine ispune i dostave na mail Općine (opcina-brodski.stupnik@sb.t-com.hr) obrazac Iskaza interesa za upis u vrtić (poveznica: Iskaz interesa_obrazac) ili da se jave u Općinu (kontakt tel. 035/427 137)  radi popunjavanja informativnog obrasca, kako bismo čim prije na temelju tako prikupljenih podataka mogli objaviti službeni Javni poziv za upis djece u vrtić i formirati odgojno-obrazovne skupine 10 satnog ili 5,5 satnog programa.

Ekonomska cijena vrtića će biti definirana navedenim Javnim pozivom, a okvirno iznosi 1.185,79 kn za 10-satni program, 948,63 kn za 5-6 satni program sa ručkom i 592,90 kn za 5-6 satni program bez ručka.

Roditelji ne bi plaćali punu ekonomsku cijenu vrtića nego bi sufinancirali dio cijene prema  prema prosjeku primanja po članu obitelji kako je prikazano u tabeli (ukupna primanja roditelja se dijele sa brojem članova kućanstva) dok bi ostatak do pune cijene financirala Općina Brodski Stupnik.

Sve pripremne radnje pokretanja vrtića smo do sada radili tiho bez velike promocije, uspjevši provedbom jednog projekta osigurati i provedbu vrtića kao dodatnu uslugu našim građanima, neophodnu i primjerenu vremenu u kojem živimo koja će dodatno poboljšati kvalitetu života u našoj Općini!


Preuzmite obrazac: Iskaz interesa_obrazac