Prezentacijska radionica programa “Aktivni u zajednici”

Podijeli:

Zaklada Slagalica u 2018. godini provodi program „Aktivni u zajednici“ u okviru programske suradnje Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Kroz navedeni program se u suradnji s dionicima lokalne zajednice, planiraju riješiti konkretni problemi koje su upravo ti dionici istaknuli kao relevantne za njihovu zajednicu. Zaklada će u suradnji s civilnim, profitnim i javnim sektorom detektirati potrebu i poticati kulturu davanja u općekorisne svrhe kako bi se prikupila sredstva potrebna za rješavanje navedene potrebe te povećao društveni kapital u zajednici.

Općina Brodski Stupnik je prijavila iskaz interesa za sudjelovanje u programu „Aktivni u zajednici“ te je i odabrana  za provedbu  programa. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane građane i predstavnike Udruga s područja Općine Brodski Stupnik, da se odazovu na prezentacijsku radionicu i predstavljanju programa rada, kako bi se upoznali s načinom rada i načinom sudjelovanja u samom programu.

Prezentacijska radionica će se održati u Brodskom Stupniku dana 07. ožujka 2018. godine (srijeda) u prostoru Narodne knjižnice i čitaonice Brodski Stupnik, Stjepana Radića 52, s početkom u 17:00 sati.