Riječ dobrodošlice načelnika Petra Lovinčića

Podijeli:

Poštovani posjetitelji!

Osobito mi je zadovoljstvo pozdraviti Vas u ime Općine Brodski Stupnik putem web stranice naše Općine, te izraziti vam dobrodošlicu.

Osvrnuvši se na protekli period od formiranja naše Općine sa sigurnošću možemo konstatirati da su učinjeni veliki pomaci u stvaranju boljih uvjeta za život naših žitelja na ovom području.

Prije svega osigurana je zdrava pitka voda za gotovo sve stanovnike naše općine, dijelom izgrađen sustav odvodnje, asfaltirane ulice, uređeni društveni domovi sa pripadajućim trgovima, u potpunosti uređena kanalska mreža, izgrađena infrastruktura u poslovnoj zoni, postavljena nova štedljiva i ekološki prihvatljiva vanjska rasvjeta, uređeni brdski putovi i još puno toga.

Želja nam je da Vas na ovim stranicama pobliže upoznamo sa svim događanjima na području općine i da kroz jasno definiranu strategiju općine u razvoju poljoprivrede s naglaskom na vinogradarstvo, voćarstvo i povrtlarstvo, te razvoj malog i srednjeg gospodarstva u izgrađenoj gospodarskoj zoni i stavljanjem turističkih potencijala u funkciju stvorimo perspektivu te samoodrživu općinu Brodski Stupnik.

Naša nastojanja su da putem ovih stranica prije svega promoviramo našu općinu, prezentiramo sve njene prednosti, te da Vas, kao i sve one koji su na bilo koji način vezani za Općinu Brodski Stupnik, upoznamo i informiramo o svim zbivanjima na našem području.

Općinski načelnik

Petar Lovinčić