Tvrtka Vindon d.o.o. OTVORILA 43 MILIJUNA KUNA VRIJEDNU FARMU U BRODSKOM STUPNIKU

Podijeli:

Danas je u gospodarskoj zoni “Rižino polje” u Brodskom Stupniku, uz nazočnost Premijera Republike Hrvatske i najbližih suradnika, svečano otvorena suvremeno opremljena  farma za uzgoj purana vrijedna 43 milijuna kuna, a što je jedna od najvećih investicija u Brodsko-posavskoj županiji.

Zahvaljujemo gosp.Dragutinu Drku, predsjedniku Uprave koncerna “Vindija”i njegovim suradnicima, koji su prepoznali pogodnosti koje daje Općina Brodski Stupnik investitorima u Gospodarsku zonu, uz najavu i daljnjih ulaganja.

Svečanosti otvorenja su uz visoke predstavnike Vlade RH nazočili i predstavnici Vindije i njigovi gosti kao i predstavnici  Brodsko-posavske županije na čelu sa županom gosp.Danijelom Marušićem te načelnik Općine Brodski Stupnik Goran Jelinić sa svojim zamjenikom Petrom Lovinčićem.

Proizvodi  marke Vindon nose oznaku Hrvatske poljoprivredne agencije “Meso s hrvatskih farmi” kojom se jamči hrvatsko podrijetlo proizvoda sa strogo primjenjivanim načelima sljedivosti. Svježe pureće meso Vindon od prošle je godine i jedini nositelj službenog GMO free certifikata u Hrvatskoj.

Evo i video prilog SBTV-a: