Uvodna konferencija projekta Sudjeluj, zaključuj, odlučuj!

Podijeli:

Logo - 2 - sudjeluj - odlučuj - zaključuj - gotovOpćina Brodski Stupnik uz podršku svojih partnera LAG-om Posavina, Bebrinskom udrugom mladih i Kutljanskom udrugom mladih, 16. studenog 2015.g. na uvodnoj konferenciji projekta Sudjeluj, zaključuj, odlučuj!,predstavila je njegove ciljeve, aktivnosti i očekivane rezultate.

Pripremu i prijavu projekta uspješno su odradili zaposlenici LAG-a Posavina u suradnji sa djelatnicima Općine Brodski Stupnik.

Projekt je financiran sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih u iznosu od 43.522,00 kn, sredstvima Općine Brodski Stupnik u iznosu 21.020,00 k n i sredstvima LAG-a Posavine u iznosu od 5.000,00 kn.

Trajanje projekta: 12 mjeseci.

Projekt je usmjeren rješavanju problema mladih u svojoj lokalnoj zajednici.

Projektom će se upoznati mlade s prilikama u Općini Brodski Stupnik, omogućiti im sudjelovanje u društvenom životu što će rezultirati osnivanju udruge za mlade kojoj će jedan od zadataka biti predložiti kandidate za članove Savjeta mladih.

Svrha projekta je doprinijeti povećanju kvalitete življenja kroz povezivanje, umrežavanje i međusobnu suradnju mladih i lokalnih predstavnika na području Općine Brodski Stupnik.

Kroz radionice i edukacije će se prezentirati suradnja s partnerima i vanjskim suradnicima, mladima će se prezentirati mogućnosti korištenja sredstava iz EU fondova kako kroz rad udruga tako i kroz razvoj poljoprivrednih gospodarstava.