Advent u Općini Brodski Stupnik 2021. godine

Podijeli:

U subotu 18.12.2021. će se održati Advent u Općini Brodski Stupnik!

Pozivamo vas da se pridružite mještanima Općine u ovom prelijepom ambijentu koji je proteklih godina zasluženo bio popraćen velikim brojem posjetitelja.

Iako nešto drugačiji i prilagođen uvjetima, ovogodišnji Advent će se održati sa sljedećim sadržajem:

  • 8.00 – Adventski doručak – dođite i kušajte stara, pomalo već i zaboravljena slavonska jela koja okrepljuju dušu i tijelo, a za koja su se naše Drumarice posebno potrudile da otrgnu od zaborava!
  • 9.00 – Radionica za djecu – djeca će moći uživati u toploj sali Društvenog doma ukrašavajući božićne kekse
  • 10.00 – Zajedničko gledanje filma – pošto su bila dobra, djeca će moći uživati u zajedničkom gledanju legendarnog filma GRINCH! Djeca će moći uživati u zajedničkom gledanju, što nosi posebne čari. Ali što bi bilo gledanje filma kad ne bi bilo kokica i sokića? Djeco, dobrodošli ste!
  • 17.00 – otvaranje Božićnog sajma – ugodno druženje uz zvuke božićnih pjesama, izlagači s raznim proizvodima, bogata ponuda jela i pića. Udruge su osigurale okrjepu i kraj peći koje će vas grijati dok se vi družite sa svojim najmilijima
  • 19.00 – dolazak Djeda Božićnjaka! Za svu djecu do 4. razreda naš Djed Božićnjak ima po jedan poklon. Čuo je da su svi bili dobri pa je odlučio posjetiti ih uoči Božića

Program se odvija ispred Društvenog doma Brodski Stupnik, Stjepana Radića 117.

Mogućnost samostalnog fotografiranja u božićnom kutku tijekom cijelog programa.

Obvezno poštivanje epidemioloških mjera.