Info radionica o mogućnostima prijave projektnih prijedloga održana u Brodskom Stupniku

Podijeli:

U petak, 10. veljače 2017. godine LAG Posavina je u Brodskom Stupniku održao Info radionicu “Mogućnosti prijave projektnih prijedloga u okviru provedbe LRS LAG-a Posavina i Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020.” svim zainteresiranim korisnicima iz tog kraja. Djelatnici LAG-a su predstavili mjere i podmjere na koje se korisnici mogu prijaviti, kako na nacionalnoj tako i na razini LAG-a sa financijskim sredstvima odobrenim od Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju za provedbu LRS LAG-a Posavina.

Nazočnim potencijalnim korisnicima su predstavljeni svi koraci koji se trebaju poduzeti da bi se prijavilo na natječaje te su upoznati sa cijelim postupkom, uvjetima prihvatljivosti, prihvatljivim ulaganjima i svim ostalim preduvjetima koje je potrebno ispuniti da bi se moglo pristupiti natječajima i ostvariti zatraženu potporu.

Kao domaćin, sve zainteresirane korisnike je pozdravio načelnik Petar Lovinčić i iskazao veliku nadu i očekivanja kroz raspisivanje natječaja na nacionalnom nivou, a također i na području LAG-a. Napomenuo je da se radi o izuzetno velikim sredstvima koja mogu uvelike pomoći korisnicima potpore u razvoju i širenju njihovog poljoprivrednog gospodarstva.