Obavijest o rezultatima upisa u redovne programe dječjeg vrtića „Ivančica Oriovac“ za pedagošku godinu 2020./2021.

Podijeli:

Na temelju članka 15. Pravilnika o upisu djece rane i predškolske dobi u Dječji vrtić „Ivančica Oriovac“ povjerenstvo za upis djece donosi rezultate upisa djece u Dječji vrtić „Ivančica Oriovac“ za pedagošku godinu 2020./20201.

Zahtjevi za upis djece zaprimali su se se od 01. do 14. lipnja 2020. godine.

Sve zahtjeve zaprimljene u propisanom roku Povjerenstvo je razmotrilo i donijelo prijedlog upisa djece na temelju provedenih prijava.

Mogućnost upisa djeteta u vrtić ovisi  o broju zaprimljenih zahtjeva za upisa, broju slobodnih mjesta u skupinama te objavljenih kriterija prednosti.

Ukoliko dijete nije upisano, roditelji mogu u roku od 8 dana od dana donošenja Rješenja o upisu podnijeti žalbu Upravnom vijeću vrtića na adresu: Dječji vrtić „Ivančica Oriovac“, Luke Ilića bb, 35250 Oriovac ili na email: vrtic.oriovac@gmail.com.

U otvorenom postupku zaprimljeno je ukupno 111 zahtjeva roditelja/udomitelja/skrbnika za upis u programe jaslica i vrtića u matičnom objektu vrtića u mjestu Oriovac i u područnom objektu u Brodskom Stupniku. Od toga je  87 zahtjeva za upis programe u matičnom objektu u Oriovcu i 24 zahtjeva za upis u vrtićke programe u područnom objektu u Brodskom Stupniku.  Svi predani zahtjevi su uvršteni u razmatranje, slijedom čega je u upisni postupak uvršteno 87 zahtjeva za upis u matični objekt u mjestu Oriovac i 24 zahtjeva za upis u područni objekat u mjestu Brodski Stupnik. Svi primljeni zahtjevi su prihvaćeni,  nema odbijenih zahtjeva za upis u programe Dječjeg vrtića „Ivančica Oriovac“.

Molimo roditelje koji su predali zahtjeve za upis u područni vrtić u Brodskom Stupniku da se odazovu roditeljskom sastanku koji će se održati u četvrtak u 2.7.2020. godine s počektom u 17h u Društvenom domu Brodski Stupnik. Molimo vas da poštujete sve odredbe stožera civilne zaštite vezano za COVID19, držanje razmaka od 1,5m i obavezna dezinfekcija ruku prilikom ulaska u Društveni dom.

Roditelji koji su predali zahtjeve za upis u matični objekat u mjestu Oriovac  naknadno će biti obaviješteni o datumu i vremenu roditeljskog sastanka na kojemu će dobiti osnovne i važne informacije o odredbama Ugovora o upisu djeteta koji roditelj sklapa s vrtićem, o međusobnim obvezama, pravima i mogućnostima, o  postupku upisa koji slijedi nakon sastanka, o tome kako pripremiti dijete za polazak u vrtić kao i odgovore na sva postavljena pitanja.

Oriovac, 30.06.2020. godine.


Preuzmite dokument (PDF): OBAVIJEST O REZULTATIMA UPISA U REDOVNE PROGRAME DJEČJEG VRTIĆA 2020-2021 web