Sv. Nikola posjetio Brodski Stupnik

Podijeli:

Dana 6.12.2016.g., u Društvenom domu Brodski Stupnik organizirana je priredba povodom Svetog Nikole u suradnji sa Područnom školom Brodski Stupnik. Priređena je prava mala svečanost na kojoj su nastupali učenici te djeca polaznici Igraonice.

Najmlađi, djeca koja polaze Igraonicu, pokazali su nam kako se igraju, plešu i pjevaju, a sve uz vodstvo njihove odgojiteljice Maje Vuksanović.

Učenici 1.razreda su nam plesali i pjevali uz prigodnu pjesmu ”Raj se sad otvorio”, a učenici drugog razreda su nam pripremili recitaciju ”Sveti Nikola” i pjesmu ”Niko bijeli dare dijeli”.

Također i učenici trećeg razreda su izveli igrokaze, te su pjevali adventsku pjesmu ”Visom leteć’ ” koju je sviranjem na gitari pratio Lovro Dražić, a pjesmu su uvježbali s vjeroučiteljicom Renatom Vidović.

Najstariji četvrti razred nam je priredio igrokaz ”Reumatični kišobran” te su pjevali pjesme ”Gospode trebam te i ”Okitimo grančice”.  Plesna skupina nam je veselo plesala uz pjesmu ”Roar” i ”Zvončići”, a Lutkarsko-dramska skupina je izvela odličan igrokaz i  recitacije (”Plesni ritam”, ”Svetom Nikoli ” i  ”Ples pahulja” ).

Uz mnoštvo pjesmama, recitacija, igrokaza i plesa, dočekali smo svetog Nikolu koji je darivao svu prisutnu djecu slatkim poklon paketima i igračkama.