Vaterpolo klub Jug iz Dubrovnika u posjeti općini Brodski Stupnik

Podijeli:

[youtube]https://youtu.be/cT-dtNV-bGY[/youtube]

Sinoć, 16.12.2016, u 17:15 sati u naš Društveni dom stigli su igrači VK Jug CO predvođeni trenerom Vjekoslavom Kobeščakom i športskim direktorom, proslavljenim vaterpolistom Ognjenom Kržićem.

U nazočnosti stotinjak djece iz OŠ Oriovac, područna škola Brodski Stupnik; OŠ Sibinj, područna škola Stari Slatinik, djece iz svih drugih naselja naše općine i velikog broja mještana Brodskog Stupnika upriličen im je svečani doček u organizaciji Općine Brodski Stupnik, NK Slavonca i ŠD BS-SS.

Gostima su se prigodnim riječima obratili načelnik općine Petar Lovinčić, predsjednik NK Slavonca, Željko Banožić te naš više polivalentni Goran Jelinić.

U ime gostiju nazočnima se obratio športski direktor Jugaša, Ognjen Kržić te trener Vjekoslav Kobeščak. Zatim je svakog igača ponaosob predstavio šporstki novinar Davor Buconić, veliki prijatelj NK Slavonca.

Zajedničko druženje uz delicije Pekarnice Janković, Ribarske kuće iz Brodskog Stupnika i nastup Tamburaškog sastava Alfa potrajalo je do 18:30 sati kada su se Jugaši autobusom zaputili u pravcu Slavonskog Broda, odnosno u hotel Art gdje su imali prenoćište, a na bazenu na Vijušu večernji trening.

Ovom prilikom zahvaljujemo se svima koji su se odazvali na sinoćnji događaj u Brodskom Stupniku koji ćemo svi pamtiti.

HVALA UPRAVI VK JUG CO I IGRAČIMA VELIKOG KLUBA NA POSJETI OPĆINI BRODSKI STUPNIK SA ŽELJOM DA SE NAŠA ŠPORTSKA I PRIJATELJSKA SURADNJA NASTAVI (sinoć su već uspostavljeni preliminarni kontakti koji će vjerojatno u doglednom vremenu rezultirati novim viđenjem).

Sve fotografije: https://goo.gl/photos/9mincmP5WZ34yRse6

Preuzeto s Facebook profila NK Slavonca: www.facebook.com/slavonac.brodskistupnik