Za strategiju razvoja turizma općini Brodski Stupnik odobreno 62.500,00 kn

Podijeli:

Odlukom Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Općini Brodski Stupnik odobreno je financiranje još jednog projekta iz Programa ruralnog razvoja RH 2014-2020., izrada Strateškog plana razvoja turizma.

Za ulaganje u izradu Strateškog plana razvoja turizma općina Brodski Stupnik je ostvarila 35 bodova te joj se dodjeljuje najviši iznos potpore koji iznosi 62.500,00 kn, u cijelosti 100 % financiran EU sredstvima.

Rezultat je ovo kontinuiranog predanog rada i redovitog praćenja natječaja financiranih europskim sredstvima te ćemo se i dalje kandidirati na sve natječaje koji se financiraju EU sredstvima s ciljem razvoja općine Brodski Stupnik.

Nakon provedbe postupka nabave i Odluke o izrađivaču ovog dokumenta, Općina će uključiti sve dionike sa područja naše općine kako bi izradili što bolju Strategiju razvoja turizma, a koja će biti podloga za razvoj ove gospodarske grane kao i jačanje Turističke zajednice Općine te svih dionika koji se bave ili se planiraju baviti turizmom kao djelatnošću.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Preuzmite dokument [1.37 MB]