Za udruge više novca iz fondova nego iz Općinskog proračuna

Podijeli:

Općina Brodski Stupnik je 23. siječnja 2017.godine organizirala zajednički sastanak sa svim udrugama koje djeluju na njenom području. Kako su se sastanku odazvali skoro svi predstavnici udruga, Načelnik općine Petar Lovinčić je iskoristio priliku da im se svima zahvali na odličnoj suradnji te dobro odrađenim planiranim aktivnostima. Posebno je istaknuo one udruge koje su uspješno aplicirale te provele određene projekte i time značajno pridonijele boljem društvenom standardu (životu) na području općine. Iskazao je nadu i želju da se buduća suradnja nastavi te još više unaprijedi.

Zamjenik načelnika Krešimir Prebeg upoznao je prisutne sa mogućnostima koje se otvaraju u narednom periodu te iskazao spremnost na svekoliku pomoć od strane općinskog čelništva.

U nastavku je dana prezentacija svih projekata koji su uspješno provedeni na području Općine Brodski Stupnik kao i informacija o obvezi dostavljanja završnog izvješća po osnovi dodijeljenih proračunskih sredstava za 2016. godinu kao i najavi novog natječaja za 2017. godini čije raspisivanje se očekuje već u veljači ove godine. Na kraju sastanka pripremljen je skromni domjenak.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Preuzmite dokument [2.01 MB]