Državna tajnica obišla gospodarsku zonu općine Brodski Stupnik

Podijeli:
Državna tajnica Tihana Kraljić posjetila gospodarsku zonu Općine Brodski Stupnik

Državna tajnica Tihana Kraljić posjetila gospodarsku zonu Općine Brodski Stupnik

Prigodom boravka u Brodsko-posavskoj županiji državna tajnica Tihana Kraljić koja je u Ministarstvu gospodarstva zadužena za malo i srednje poduzetništvo, izrazila je želju posjetiti gospodarsku zonu Općine Brodski Stupnik.

Zajedno sa tajnicom u obilazak zone došli su i zamjenik župana gosp. Davor Vlaović, Dragan Jelić, dir. CTR-a, te Stjepan Bošnjaković – pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo BPŽ.

Marko Mrkalj – direktor tvrtke «OKORAK» koja je u ovom trenutku već započela probnu proizvodnju i zapošljava 6 djelatnika, iznio je svoje planove, dok su ostali prisutni poduzetnici Državnu tajnicu upoznali sa svojim aktivnostima i planovima.

Načelnik Petar Lovinčić pozdravio je goste te se zahvalio u ime Općine na svekolikoj dosada pruženoj pomoći od strane Ministarstva gospodarstva, Županije brodsko-posavske i CTR-a.

 Kako je većina zemljišta u sadašnjoj gospodarskoj zoni rezervirana, Općina je pokrenula aktivnosti vezane za promjene prostornog plana kako bi proširili postojeću zonu na slijedećih tridesetak hektara.

Državna tajnica gđa. Tihana Kraljić izrazila je zadovoljstvo sa svime što je vidjela te obećala daljnju potporu Općini i poduzetnicima u zoni «Rižino polje».